Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Raw Powders Colina Bitartrate 250 de grame

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (11:31 ; 08 Apr, 11 vizite)
 

Beneficii Colina Bitartrate:


- Sprijina sanatatea inimii si sanatatea ficatului

- 100% pur si fara aditivi

- Contine 400 mg pe portie

- Potrivit pentru vegetarieni si vegetarieni

Raw Powders ™ ofera pulbere pura de Bitartrat de colina!


 
Ce este Choline Bitartrate?


Colina in sine este un nutrient esential natural care se gaseste deja in corpul nostru si chiar este produs intern, desi intr-o baza foarte limitata. Se gaseste intr-o serie de surse alimentare diferite, cum ar fi oua, carne, peste, alune, broccoli si multe altele. Colina este considerata a fi un nutrient solubil in apa si este similara cu familia de vitamine B. De asemenea, este identificat structural ca fosfolipidele sau un tip de grasime care este abundent in membranele celulare. Colina este un precursor direct al acetilcolinei, care este unul dintre neurotransmitatorii care controleaza formarea memoriei si o serie de alte procese cognitive. Acetilcolina este responsabila in principal pentru multe dintre beneficiile Nootropice ale acestui supliment, cu toate acestea sunt necesare cercetari suplimentare.

De ce Bitartrate Choline?


Corpul produce singura o cantitate mica de colina, dar aceasta cantitate minuscula nu este suficienta pentru a satisface cerintele corpului uman. Productiile endogene scazute, cuplate cu cantitati mici in dieta sunt principalele motive pentru care suplimentarea este utila. Barbatii adulti ar trebui, de asemenea, sa ia chiar si mai mult bitartrate de colina decat femeile pentru a obtine beneficii maxime.


 
Prospect Colina Bitartrate:


Mod de administrare: cate 1 servire de 1-3 ori pe zi.

O servire contine 400mg (1 cupa).

Doze per container: 625.

Doza zilnica recomandata este cuprinsa intre 250 - 1000 mg.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 65 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.