Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Raw Powders Vitamina K2 (MK-7) 500 mcg 60 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:23 ; 22 Apr, 15 vizite)
 

Vitamina K2 pentru mentinerea oaselor sanatoase!
Cateva beneficii importante ale Vitaminei K2:
- Vitamina K2 este benefica in minimizarea bolilor de inima
- Vitamina K2 intareste oasele, amelioreaza osteoporoza
- Vitamina K2 scade inflamatia
- Vitamina K2 reduce rezistenta la insulina
- Vitamina K2 ajuta la reducerea efectelor negative in urma administrarii de statine
- Vitamina K2 face dintii mai puternici
In ultima vreme este tot mai clar faptul ca Vitamina K2 este o vitamina foarte importanta pentru transportul propriu-zis al calciului in organism, ceea ce face aceasta vitamina aduce o contributie importanta la mentinerea oaselor puternice si sanatoase.
Vitamina K2 se gaseste in principal in alimente fermentate, cum ar fi natto, un fel de mancare traditionala japoneza.
K2 contine forma patentata si bine absorbita in organism de vitamina K2 (menachinona-7 sau MK7) din natto (un fel de mancare traditionala japoneza din soia fermentata). MK7 contine o biodisponibilitate mai mare in organism decat vitamina K de origine sintetice.
Menaquinone MK-7 all-trans

500 mcg de Vitamina K2 (MK-7) per capsula
Cel mai mare continut total de all-trans de 99,7%.
Materie prima brevetata din Italia
Productie naturala Fermentarea bacteriilor
Doza recomandata: 1 capsula pe zi
60 capsule / flacon
100% vegan - fara gelatina sau alte ingrediente de origine animala
Fara aditivi chimici, cum ar fi stearatul de magneziu
Fabricatin Germania
Testat in laborator (microbiologic, metale grele, continut K2)

Raw Powders ™ ofera capsule vegetariene cu Vitamina K2 pura (MK-7)!
Ce este Vitamina K2 (MK-7)?
Vitamina K2 (MK-7) este o formula avansata de vitamina K2 si enzima nattokinaza, care este derivata din alimentele fermentate din soia japoneza, natto. Avantajele suplimentarii cu K2 pot fi imbunatatite si mai mult atunci cand sunt combinate cu un supliment de vitamina D, deoarece aceste doua vitamine au efecte sinergice. Vitamina K2 se gaseste in principal in anumite alimente animale si fermentate, din care majoritatea oamenilor nu mananca mare parte.
VITAMIN K2
Ca si vitaminele A, D si E, vitamina K apartine clasei de vitamine solubile in grasimi si prin urmare, organismul nostru le poate absorbi mai bine daca le luam cu unele grasimi. Din acest motiv, capsulele noastre cu vitamina K2 contin de asemenea faina de seminte de in (grasimi sanatoase).
Vitamina K descrie un intreg grup de substante, prin care numai vitaminele K1 si K2 sunt importante pentru metabolismul nostru. "" Menachinone-7 "" (MK-7) este o forma eficienta, naturala si usor absorbabila de vitamina K2. Dar, de asemenea, MK7 exista in doua forme, numite izomeri cis si trans. Cu toate acestea, organismul poate face ceva numai cu izomerii trans. Vitamina K2 sub forma cis este aproape complet ineficienta. Prin urmare, este important sa se asigure cea mai mare proportie posibila de trans-izomeri. Produsele cu un continut trans de peste 98% sunt numite "all-trans".
Corpul nostru are nevoie de vitamina K2 pentru a mentine coagularea normala a sangelui si influenteaza formarea osoasa si metabolismul. Acesta este responsabil pentru metabolismul nostru de calciu. Pentru ca contribuie la faptul ca calciul ajunge in oasele noastre si nu in peretii vaselor arterelor.
Am vrut mult timp sa dezvoltam un produs cu vitamina K2 - dar pur si simplu nu am putut gasi o materie prima care sa raspunda asteptarilor noastre. Pana cand am gasit o mica companie din Italia care produce un K2 cu adevarat extraordinar (VitaMK7) care face ca capsulele noastre Vitamina K2 sa fie atat de speciale:

Desigur, K2 este formula MK-7. Acest lucru este considerat cel mai eficient deoarece are cea mai mare biodisponibilitate, circula cel mai mult in sange si, prin urmare, are efectul cel mai durabil.
Desigur, K2 este all-trans - si puritatea nu este doar 98%, dar 99,7%.
Materia prima pe care o folosim este extrem de stabila. Acest lucru este important deoarece K2 este foarte sensibil la aer si la lumina.

Prospect Vitamina K2
Portii: 60.
Mod administrare: 1 capsule pe zi, preferabil dupa masa principala.
ingrediente:




1 capsula contine:






Menaquinona - MK-7(vitamina K2)


500 mcg (667% DZR)




Ingrediente: agent de umplutura (faina de in), invelis de capsula (hidroxipropil metilceluloza)

  • Pret 79 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.