Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Nutrisan NutriLipon (R-Alpha Lipoic Acid) 60 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:27 ; 22 Apr, 21 vizite)
 

NutriLipon (R-Alpha Lipoic Acid) 60 Capsule
Acid α-lipoic + protectie impotriva stresului oxidativ
NutriLipon contine acid α-lipoic doar in forma R stabila si naturala.
Vitaminele C si E sunt bune pentru protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Vitamina C sustine functionarea normala a sistemului imunitar.
Ce este Acidul Alfa-Lipoic?
Acidul alfa-lipoic este un acid gras gasit natural in fiecare celula din organism. Este necesar organismului sa produca energia pentru functiile normale ale corpului nostru. Acidul alfa lipoic converteste glucoza (zaharul din sange) in energie.
Acidul alfa-lipoic este, de asemenea, un antioxidant, o substanta care neutralizeaza substantele chimice potential daunatoare numite radicali liberi. Ceea ce face ca acidul alfa lipoic sa fie unic este acela ca acesta functioneaza in apa si grasime, spre deosebire de antioxidantii mai comuni vitaminele C si E, si pare sa fie capabil sa recicleze antioxidantii cum ar fi vitamina C si glutation dupa ce au fost epuizati. Glutationul este un antioxidant important care ajuta organismul sa elimine substantele potential nocive. Acidul alfa lipoic creste formarea glutationului.

Cum functioneaza Acidul alfa-lipoic?
Acidul alfa-lipoic pare sa ajute la ameliorare anumitor tipuri de leziuni celulare in organism si, de asemenea, restabileste nivelurile de vitamine cum ar fi vitamina E si vitamina C. Exista, de asemenea, dovezi ca acidul alfa-lipoic poate imbunatati functia si conducerea neuronilor in diabet.
Acidul alfa-lipoic este utilizat in organism pentru a descompune carbohidratii si pentru a face energie pentru celelalte organe din organism.
Acidul alfa-lipoic pare sa functioneze ca un antioxidant, ceea ce inseamna ca ar putea oferi protectia creierului in conditii de deteriorare sau de ranire. Efectele antioxidante ar putea fi, de asemenea, utile in anumite boli hepatice.
De ce sa luati ALA?
Pe langa faptul ca administrati ALA pentru beneficiile sale generale ca antioxidant, studiile au aratat ca acidul alfa lipoic poate ajuta in urmatoarele conditii:
• Hipertensiune arteriala (tensiune arteriala crescuta)
• Boala coronariana
• Sindrom metabolic (hipertensiune arteriala si colesterol crescut)
• Neuropatia periferica (cauzata de diabet si alte afectiuni, cum ar fi boala Lyme, alcoolismul, zona zoster, boala tiroidiana si insuficienta renala)
• Diabetul (imbunatatind metabolismul glucozei si ajutand diabeticii sa utilizeze mai bine insulina)
• Boala de ficat
• Functia creierului defectuos (ca ameliorator pentru accident vascular cerebral si alte tulburari cerebrale care implica leziuni ale radicalilor liberi, inclusiv boala Alzheimer)
• Efectele imbatranirii (imbunatatirea fluxului sanguin si imbunatatirea functiei imunitare, restabilirea nivelurilor de glutation, un antioxidant de protectie si un compus de detoxifiere)
• Bolile degenerative (ALA este un agent puternic antiinflamator)
• Glaucom si cataracta
Masuri de precautie:
Din cauza potentialului pentru efecte secundare si interactiuni cu medicamentele, ar trebui sa luati suplimente alimentare numai sub supravegherea unui furnizor de servicii medicale. Rezultatele studiilor sugereaza ca persoanele care au deficit de tiamina (vitamina B1), o afectiune adesea asociata cu alcoolismul, nu ar trebui sa ia acid alfa-lipoic. Nu exista dovezi care sa sugereze daca acidul alfa-lipoic este sau nu sigur pentru femeile care sunt gravide sau care alapteaza, astfel incat aceste femei sa nu ia acid alfa-lipoic. Acidul alfa-lipoic poate scadea nivelul zaharului din sange, astfel incat persoanele cu diabet zaharat sau hipoglicemie sa poata lua acidul alfa-lipoic numai sub supravegherea medicului. Efectele secundare sunt, in general, rare si pot include eruptii cutanate.
Prospect Acid Alfa-Lipoic
Mod administrare: 
1 - 2 capsule pe zi, de preferinta intre 2 mese.
Compozitie:
Acidul R-α-lipoic (R-α-liponzuur)
Forma de sare a acidului α-lipoic natural 150 mg
Vitamina C (acid L-ascorbic) 12 mg 15%
Vitamina E (acetat de tocoferil D alfa) 4 mg 33%
Nota: Nu depasiti doza zilnica recomandata. NutriLipon este un supliment alimentar si nu ar trebui sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos. Pastrati la rece si uscat. A nu se lasa la indemana copiilor. Consultati medicul inainte de utilizare in caz de sarcina sau alaptare.

  • Pret 84 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.