Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Nutrisan NutriVit C Forte 60 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:27 ; 22 Apr, 19 vizite)
 

NutriVit C Forte, Vitamina C, 60 Capsule
Beneficii Vitamina:
- importanta in producerea de colagen- mentine sanatatea oaselor si dintilor- incetineste procesul de imbatranire- diminueaza numeroase probleme de piele- reduce aparitia ridurilor- ajuta la scaderea colesterolului- scade hipertensiunea arteriala
Fiecare capsula NutriVit C Forte contine 500 mg vitamina C.Vitamina C:- Sustine sistemul imunitar- Contribuie la formarea normala a colagenului (este bun pentru functia de: vase de sange, oase, cartilaj, gingii, piele si dinti)- Ajuta la reducerea oboselii- Protejeaza impotriva stresului oxidativ
Poate cea mai cunoscuta dintre vitamine, Vitamina C este un tip bun care ofera multe beneficii atunci cand este crescut in dieta sau prin suplimente. Un prieten puternic al altor substante nutritive esentiale, Vitamina C ajuta si la absorbtia colagenului si a fierului si ajuta la stoparea imbatranirii celulare. Acest lucru ne asigura ca ramanem puternici, ajutand o multitudine de domenii cheie precum sanatatea pielii, oasele, ligamentele si articulatiile. De asemenea, incurajeaza formarea de celule albe din sange.
Multe pulberi si produse din vitamina C sunt fabricate utilizand un acid ascorbic sintetic, derivat din porumb modificat genetic, adica mai multi aditivi si mai putin substante cheie, cum ar fi bioflavonoidele. Nu al nostru! Suplimentele noastre sunt facute cu extract de cirese acerola pura, un climat cald din America Centrala si Franta.
Natura sursei de vitamine o face mai usor absorbita de organism si este mai eficienta datorita continutului ridicat de antioxidanti.Am ales extractul de cires acerola datorita:    Este o concentratie ridicata - o ciresa contine de 30-50 de ori mai mare decat vitamina C a unei portocale. O doza mare!    Este bogat in bioflavonoide si fitonutrienti, oferindu-i proprietati puternice antioxidante. Acestea s-au dovedit a reduce tensiunea arteriala prin relaxarea vaselor care transporta sange in jurul corpului.    Este ambalat cu alte substante benefice, inclusiv magneziu, fier, potasiu, toate acestea avand propriul lor set de pozitii.    Fiind un extract natural, incurajeaza absorbtia altor vitamine si minerale continute in fruct.
Vitamina C e una dintre cele mai importante elemente nutritive in natura. Este de asemenea cunoscut sub numele de acid ascorbic. Nici o alta vitamina nu are un astfel de efect benefic asupra organismului uman.
Vitamina C este o solubila in apa si este de neinlocuit, deoarece organismul nu о poate produce si trebuie sa fie luata zi cu zi. Vitamina C este un important antioxidant care contribuie la sanatatea dintilor, gingiilor, oaselor.
Beneficii Vitamina C:
Vitamina C ajuta la ameliorarea ranilor si a fracturilor. Amelioreaza scorbutul, construieste rezistenta la infectii, intareste vasele de sange, ajuta la absorbtia fierului.
Vitamina C contribuie la formarea oxidului de azot si de a reduce nivelul de cortizol.
De asemenea, este important pentru sinteza colagenului, segmentul intracelular care sustine rezilienta materialului.
Vitamina C mentine sanatatea oaselor si dintilor, ajuta la absorbtia ferului, este un antioxidant foarte bun, ajuta organismul la ameliorarea ranilor si recuperarea mai rapida.
Fiind un antioxidant puternic, vitamina C incetineste formarea radicalilor liberi daunatori pentru ADN. Radicalii liberi contribuie la procesul de imbatranire si provoaca dezvoltarea bolilor de inima.
Vitamina C este un antihistaminic natural, ameliorand alergiile prin reducerea nivelului de histamina.
Vitamina C este un remediu natural utilizat pentru a reduce numeroase probleme legate de piele. In prezent ea este utilizata pentru a produce creme hidratante si masti. Ea reduce aparitia ridurilor, ofera stralucire si elasticitate pielii, protejeaza pielea impotriva razelor ultraviolete si inlatura semnele de imbatranire.
Vitamina C este un element esential in producerea de colagen, prezent in piele, tendoane, ligamente, muschi, etc.). Datorita acestei proprietati, vitamina C este foarte buna in ameliorarea ranilor, inclusiv rani adanci, in ameliorarea oaselor rupte, arsuri, ajutand la o recuperare mai rapida dupa acccidente sau tratamente.
Acidul ascorbic protejeaza impotriva efectelor negative ale stresului,mentinand astfel sanatatea creierului si a sistemului nervos.
De asemenea, ajuta la scaderea colesterolului, imbunatateste fluxul de sange, datorita proprietatii vasodilatoare, reduce angina pectorala, amelioreaza durerile din piept si scade hipertensiunea arteriala.
Prospect Vitamina C:
Mod de administrare: Luati 2 capsule dupa masa cu suficient lichid.
Compozitie:
Vitamina C (acid L-ascorbic) 455 mg 569%Extract de fructe Acerola (Malpighia glabra L.)standardizat la 25% Vitamina C (31,25% RI *) 100 mgExtract de fructe Camu-camu (Myrciaria dubia)standardizat la 20% vitamina C (25% RI *)
Nota: Nu depasiti doza zilnica recomandata. NutriVit C Forte este un supliment alimentar si nu ar trebui sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos. Pastrati la rece si uscat. A nu se lasa la indemana copiilor. Consultati medicul inainte de utilizare in caz de sarcina sau alaptare. Pacientii cu probleme la rinichi nu ar trebui sa ia mai mult de 200 mg de vitamina C pe zi, datorita printre altele, riscului de hiperoxalemie.

  • Pret 49,99 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.