Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Meladormil - Mela'tonina picaturi 50 ml, Nutrisan

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:29 ; 22 Apr, 18 vizite)
 

Melatonina picaturi beneficii

-          suport pentru un somn normal si odihnitor
-          ajuta la reglarea ciclului somn-trezire
-          minimizeaza insomnia
-          sprijina functia cognitive
 
Melatonina este un hormon natural, produs de glanda pineala, care sprijina ciclurile normale de somn. In timpul zilei, glanda pineala, localizata in creier, produce serotonina, iar noaptea, melatonina. Deficitul de melatonina duce la tulburari de somn si insomnie. Nevoile individuale de melatonina variaza in functie de diferentele de metabolizare. Pentru sprijinirea ciclurilor normale de somn, dozele mai mari nu sunt neaparat mai eficiente decat dozele mai mici (de exemplu, daca va simtiti ametit in dimineata urmatoare, doza pe care ati luat-o a fost prea mare, iar daca nu ati avut un somn linistit si odihnitor doza dumneavoastra poate fi prea mica).

Suplimentul Meladormil de la Nutrisan combina melatonina lichida, usor de administrat si bine absorbita de organism, cu Vitamina B6 care ajuta la reducerea oboselii, la echilibrul psiho-emotional si la buna functionare a sistemului nervos. In aceasta formula, ambele ingrediente lucreaza in sinergie pentru  un somn odihnitor si linistit.

Melatonina picaturi Prospect

Mod administrare: Ca supliment alimentar, 2 picaturi cu 30 de minute inainte de culcare
Continut/picatura :
Vitamina B6 (pyridoxine HCl) - 0.21 mg
Melatonina - 0.095 mg

Melatonina picaturi contraindicatii: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 63,99 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.