Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Potasiu citrat 1000 mg 90 Tablete, Real Pharm

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (11:47 ; 08 Apr, 20 vizite)
 

Potasiu citrat beneficii


• Potasiu regleaza tensiunea arteriala crescuta
• Potasiu poate elimina sensibilitatea la sare
• Potasiu poate reduce riscul de accident vascular cerebral
• Potasiu poate ajuta la ameliorarea osteoporozei
• Contine citrat de potasiu extrem de digerabil
• Buna functionare a sistemului nervos
 
Vitaminele si mineralele sunt elementele nutritive de baza care sunt indispensabile in dieta dvs. Potasiul, fiind unul dintre cele mai importante elemente din corpul uman, ia parte la multe procese fiziologice. Acesta joaca un rol important in buna functionare a sistemului nervos si arata un efect pozitiv in reglarea proceselor metabolice cruciale.

Mai mult, potasiul conditioneaza contractilitatea musculara adecvata si joaca rolul cheie in transmiterea nervilor si in metabolismul carbohidratilor. De asemenea, pastreaza echilibrul acid-alcalin corespunzator in corpul uman - care este conectat direct cu PH-ul corect al corpului nostru.

Spre deosebire de majoritatea produselor de acest fel, Real Pharm Potassium contine citrat de potasiu extrem de digerabil. Conform celor mai recente cercetari, aceasta forma de potasiu este una dintre cele mai bine tolerate de corpurile noastre, ceea ce inseamna ca nu provoaca efecte secundare nedorite care sunt consecinta efectului iritant local al clorurii de potasiu (care se gaseste cel mai frecvent in suplimente) pe membrana mucoasa a stomacului si intestinelor.

Cu Citrat de Potasiu Real Pharm puteti fi sigur ca alegeti produsul cu cea mai buna biodisponibilitate si concentratie optima pentru cei activi fizic! Real Pharm garanteaza eficienta ridicata si efecte rapide ale produselor sale, care vor imbunatati functionarea corpului tau si te vor pregati pentru eforturi fizice si mai intense!
CITRATUL DE POTASIU previne si trateaza nivelurile ridicate de acid din corpul tau. De asemenea, poate fi utilizat pentru a ajuta la prevenirea gutei sau a pietrelor la rinichi, afectiuni cauzate de nivelurile ridicate de acid uric. Actioneaza prin scaderea cantitatii de acid din corpul tau.

Potasiu Citrat prospect

Mod administrare: Luati 1 comprimat de doua ori pe zi.

Nu depasiti doza maxima de 2 portii (2 tablete) pe zi.

RECOMANDARI DE UTILIZARE


Acest produs este dedicat atat sportivilor profesionisti, cat si celor amatori si le permite sa completeze deficientele rezultate dintr-o dieta lipsita de potasiu.

 Ingrediente active






%DZR




% DZR





Potasiu citrat 

Din care potasiu



1000mg

360 mg



1 tableta: 18%



2000mg

720 mg



2 tablete: 36%





 

Citrat de Potasiu contraindicatii: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

  • Pret 25,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.