Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Microfon fara fir BoomTone DJ

a
Adaugat de dora_electronics@yahoo.com (10:10 ; 02 Apr; expira in 5 zile, 24 vizite)
 

Functionând la o frecventa de transmisie de 682,2 MHz in banda UHF, acest microfon portabil ofera performante fara compromis pentru toate evenimentele tale live, fie ca sunt concerte, conferinte sau prezentari.
Elementul central al acestui sistem este capacitatea sa de a furniza un semnal clar si clar. Un raport semnal-zgomot impresionant de peste 96 dB si o distorsiune armonica totala de mai putin de 0,3% asigura o reproducere audio fidela.
Puterea maxima de transmisie de 30 mW a microfonului de mâna asigura o raza de functionare de la 50 la 80 de metri, ceea ce ofera o mare libertate de miscare pe scena sau in timpul unei prezentari.
În ceea ce priveste conectivitatea, sistemul are iesiri XLR echilibrate si o iesire jack mixta neechilibrat. Nivelul semnalului audio al acestor iesiri este de 400 mV si, respectiv, 200 mV, oferind flexibilitate pentru conectarea la o varietate de echipamente de sunet.
Sistemul este alimentat de o sursa de 12 VDC / 500 mA, cu un consum de energie

  • Pret 600 RON/buc
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti
  • Marca Malone
  • Tip Altele


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.