Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Biovea VITAMINA B2, 100mg, 100 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:37 ; 22 Apr, 7 vizite)
 

Beneficii Vitamina B2
- Conversia proteinelor in energie
- Ajuta la minimizarea radicalilor liberi
- Suport pentru o vedere buna
- Stimuleaza productia de energie
 
Ce este Vitamina B2 si unde se gaseste?
Vitamina B2 face parte din vitaminele complexului de B-uri, care convertesc substantele nutritive in energie (glucoza), dupa aceea sunt folosite ca sursa pentru a produce energie. Vitaminele B ajuta de asemenea organismul sa metabolizeze grasimile si proteinele care sunt necesare pentru o piele sanatoasa, par, unghii, ochi, organe si sistemele organismului.
Ce face VITAMINA B2?
De asemenea este cunoscuta sub numele de riboflavina, VITAMINA B2 este o componenta a doua enzime: flavin mononucleotida (FMN) si flavin adenin dinucleotid (FAD). Aceste enzime sunt importante in productia de energie si sunt esentiale pentru acidul gras normal si sinteza de aminoacizi. Din cauza rolurilor lor vitale, cresterea celulara nu poate avea loc in absenta Vitaminei B2.
In plus fata de transformarea proteinelor in energie, VITAMINA B2, de asemenea, functioneaza ca un antioxidant prin minimizarea particulelor nocive din organism cunoscuti sub numele de radicali liberi. Radicalii liberi pot deteriora celulele si ADN-ul si pot contribui la procesul de imbatranire, precum si dezvoltarea unui numar de conditii de sanatate. Antioxidantii, cum ar fi Vitamina B2 poate lupta cu radicalii liberi si pot reduce unele dintre pagubele pe care le provoaca.
VITAMINA B2 este, de asemenea, necesara pentru a ajuta organismul sa schimbe vitamina B6 si acidul folic in forme ce se pot utiliza. Este de asemenea important pentru cresterea organismului si productia de celule rosii din sange.
Vitamina B2 este cunoscuta a fi utila mai ales pentru reducerea daunelor in cristalinul ochiului, care poate duce la o vedere tulbure. Vitamina B2 poate contribui la mentinerea ochilor sanatosi si o vedere mai buna.
 
Prospect Vitamina B2
Portia: O (1) Capsula
Portii per flacon: 100
Cantitate pe servire
• Riboflavina (vitamina B-2) 100 mg, 7692% Doza Zilnica Recomandata.
Alte ingrediente: capsula vegetala HPMC, faina de orez, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.
Mod administrare: Luati 1 capsula pe zi.
Atentie: Daca sunteti insarcinata sau alaptati, consultati un cadru medical inainte de a utiliza acest produs. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR. Depozitati intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi acest produs daca sigiliul de siguranta de pe sticla este rupt.

  • Pret 69 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.