Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Foligain Minoxidil 5% Spuma regenerare par pentru Barbati (3 x 60ml) 3 luni

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:51 ; 22 Apr, 8 vizite)
 

FOLIGAIN MINOXIDIL FOAM pentru Barbati este o spuma alba care contine 5% minoxidil pentru a fi utilizata numai pe scalp pentru a ajuta la regenerarea parului la barbati.
Un ajutor simplu si fara durere, dovedit clinic impotriva pierderii parului la barbati.
De ce se utilizeaza FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA?
Este usor de utilizat: FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA se utilizeaza de doua ori pe zi, o data dimineata si o data pe timp de noapte. FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA dureaza cateva secunde si se usuca repede.
MINOXIDIL a fost demonstrat in studiile clinice pentru regenerarea parului.
Minoxidil: dovedit stiintific ca regrupeaza parul scalpului
• 3 flacoane a cate  60ml (aproximativ trei luni de tratament)
• Pentru barbatii care au o subtiere generala a parului deasupra scalpului
• 5% solutie pe baza de spuma topica minoxidil
Ce este Minoxidil?
Minoxidil a fost primul medicament aprobat pentru tratamentul alopeciei androgenetice (caderea parului). Inainte de aceasta, minoxidil a fost folosit ca medicament vasodilatator prescris ca pastile pentru tratarea tensiunii arteriale crescute, cu efecte secundare care au inclus cresterea parului si inversarea chelirii masculine.
Pentru tratamentul pierderii parului, minoxidilul este disponibil ca o solutie topica care este, in general, fie 2% sau 5% minoxidil in propilen glicol. Propilen glicolul asigura faptul ca minoxidilul aplicat este uniform imprastiat in zona afectata si absorbit usor prin piele.
Cum actioneaza Minoxidil?
Solutia locala Minoxidil este utilizata pentru a stimula cresterea parului la persoanele care au inceput de chelie sau pierd par. Medicamentul pare sa-si exercite efectul maxim la coroana capului. Modul exact in care functioneaza minoxidilul nu este cunoscut, dar poate stimula cresterea parului prin imbunatatirea alimentarii cu sange a foliculilor pilosi.
Ce studii stiintifice dau dovada pentru a-si sustine eficacitatea?
Dermatologii au efectuat un studiu observator de 1 an la 984 de barbati cu pierderea parului la barbati. Studiul a evaluat eficacitatea unei solutii topice de 5% minoxidil in stoparea pierderii parului si stimularea cresterii parului. Pe parcursul perioadei de 1 an a studiului, pacientii au aplicat 1 mililitru (1 ml) de solutie de 5% minoxidil de doua ori pe zi pentru zonele cu par scazut ale scalpului.
La sfarsitul anului 1:
• Medicii dermatologi au raportat ca zonele cu cadere a parului scalpului au devenit mai mici la 62% dintre pacienti.
• La evaluarea eficacitatii minoxidilului in stimularea regenerarii parului, cercetatorii au descoperit ca solutia de 5% este foarte eficienta la 15,9% dintre pacienti, eficace in 47,8% si moderat eficienta la 20,6%.
• parul pierdut in timpul spalarii a fost numerotat cu o medie de 69,7 la inceputul studiului si o medie de 33,8 la sfarsitul studiului - o masura a eficientei minoxidilului de 5% in stoparea pierderii parului la pacientii studiati.
• Efectele secundare, majoritatea dermatologice, au fost raportate de 3,9% dintre pacienti in studiu. Niciuna dintre reactiile adverse nu a fost clasificata ca fiind grava.
Rezultate reale din partea clientilor FOLIGAIN®
Prospect:
Mod intrebuintare: Aplicati o pompa de doua ori pe zi pe scalpul din zona de par care doriti o regenerare (Pe zona depierdere a parului).
Masati in scalp cu degetele, apoi spalati bine mainile.
Utilizarea mai mult sau mai des nu va imbunatati rezultatele.
Utilizarea continua este necesara pentru a creste si mentine re-cresterea parului sau caderea parului va incepe din nou.
Ingrediente active: Scop Minoxidil USP 5% greutate / greutate (fara propulsor) tratamentul de re-crestere a parului.
Ingrediente inactive: apa purificata, propilenglicol, Oleth-20, acid lactic, parfum, alcool.
Precautii:
• Doar pentru uz extern
• Sunteti sub 18 ani. Nu utilizati la copii si pe copii.
• Utilizarea mai mult sau mai des decat recomandata nu va imbunatati rezultatele.
• Nu utilizati daca sunteti o femeie, nu sunteti sigur de cauza caderii parului, in varsta de pana la 18 ani sau daca utilizati alte medicamente pe scalp.
• Evita contactul cu ochii. In cazul contactului accidental cu ochii, clatiti cu cantitati mari de apa.

  • Pret 149 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.