Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vitabay Vitamina C 1000 mg Bioflavonoide 250 Tablete, eliberare prelungita

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:49 ; 25 Mar, 15 vizite)
 

Beneficii si proprietati ale Vitaminei C 1000mg:


-    1000 mg de vitamina C si 50 mg bioflavonoide citrice pe comprimat

-    Cu livrare si absorbtie intarziata/prelungita/lenta

-    Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar in timpul si dupa o activitate fizica intensiva

-    Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si a sistemului nervos

-    Vitamina C ajuta la protejarea celulelor de stresul oxidativ

-    Vitamina C contribuie la formarea normala de colagen pentru functionarea normala a vaselor de sange, oase, gingii, piele, dinti si functia cartilajului

-    Vitamina C contribuie la un metabolism energetic normal

-    Vitamina C contribuie la functia psihologica normala

-    Vitamina C ajuta la reducerea oboselii si a epuizarii

-    Vitamina C contribuie la regenerarea formei reduse de vitamina E.

-   Vitamina C creste absorbtia fierului


 
Cu eliberare intarziata in timp - functioneaza toata ziua!


Corpul uman nu are capacitatea de a produce vitamina C in sine si, deoarece este solubil in apa, nu il poate pastra. Prin urmare, fiecare persoana depinde de aportul de vitamina C prin alimente.

Acest preparat ofera vitamina C elementala pentru cei care au nevoie de o doza mare, cu cea mai buna digestibilitate. Persoanele sensibile la acid prefera acest preparat, deoarece este absorbit cu usurinta de organism.

Avantajele unei combinatii de vitamina C si bioflavonoide sunt: ​​Atat vitamina C, cat si bioflavonoidele sunt componente ale sistemului de protectie a antioxidantilor. Vitamina C sustine efectele bioflavonoidelor. La randul lor, bioflavonoidele protejeaza vitamina C de oxidare. Prin urmare, vitamina C este deosebit de stabila in vecinatatea bioflavonoidelor si, atunci cand este combinata, prezinta proprietati farmacocinetice imbunatatite (biodisponibilitate mai mare, timp de retentie mai lung).

Formula cu eliberare in timp de la Vitabay asigura furnizarea organismului o cantitate adecvata de vitamina C pe parcursul mai multor ore. Cand luati comprimate conventionale / comprimate efervescente sau pulbere fara o formula eliberata in timp, intreaga cantitate de vitamina C este eliberata simultan in organism, ceea ce inseamna ca vitamina vitala poate fi subacoperita la scurt timp dupa administrarea acesteia. In aceste cazuri, vitamina C care nu este necesara este excretata imediat de catre organism. Formula lansata de Vitabay minimizeaza acest efect.


 
Prospect Vitamina C 1000mg:


Mod de administrare: 1 comprimat VEGAN zilnic cu multa apa sau suc.

Compozitie:





Informatii nutritionale





Cantitate



Doza Zilnica Recomandata DZR*






Vitamina C (Acid ascorbic)



1000 mg



1.250%





Bioflavonoide din citrice



50 mg



-





Flacon: 250 comprimate VEGAN

Supliment alimentar (NEM) cu vitamina C.

Acest produs nu este un medicament.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 139 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.