Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Pure Nutrition USA L-Carnitina 1000 mg 30 capsule, arde grasimea, inhiba pofta

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:57 ; 25 Mar, 4 vizite)
 

Beneficii Pure Nutrition USA L-Carnitina
-          arde grasimea
-          ajuta la cresterea masei musculare
-          inhiba pofta de mancare
-          reduce oboseala
-          reduce depozitarea grasimilor nedorite
-          ajuta la minimizarea pierderii masei osoase
-          benefica in ameliorarea infertilitatii
-          ajuta in ameliorarea bolilor de rinichi
Ce este L-Carnitina?

L-Carnitina este sintetizata in organism din aminoacizii lizina si metionina. Aceasta este un aminoacid eficient pentru arderea grasimilor. Ea transfera acizii grasi cu catena lunga in mitocondrii, unde sunt oxidati si produc energie.

Ea este un aminoacid gasit in aproape fiecare celula a corpului. Este un nume generic pentru o varietate de compusi, cum ar fi L-carnitina, acetil-L-carnitina si propionil-L-carnitina. Desi chimic similar cu beneficiile care se suprapun, L-carnitina, acetil-L-carnitina si propionil-L-carnitina sunt trei suplimente diferite, cu diferite mecanisme de actiune si diferite utilizari generale. Acetil-L-carnitina este folosita in general pentru a imbunatati functionarea creierului si cognitie.
Beneficiile de sanatate ale carnitinei
1) Carnitina ca ajutor pentru scaderea in greutate si amplificator de performanta
Aceasta este deseori mentionata ca un ajutor pentru pierderea in greutate. Deoarece tinerii au o cantitate suficienta in organism, nu au rezultate atat de mari ca la persoanele in varsta. La persoanele in varsta, ea imbunatateste compozitia corporala. Cu toate acestea, poate imbunatati rezistenta exercitarii la toate varstele prin cresterea nivelului de carnitina musculara.
Studiile initiale au constatat ca carnitina dietei stimuleaza destramarea grasimilor in energie, reduce cantitatea de acid lactic produs in timpul exercitiilor fizice, accelereaza recuperarea de la stresul de efort, reduce deteriorarea celulelor moartea acestora. Acest lucru poate contribui la scaderea in greutate.
2) Carnitina poate reduce oboseala din cauza bolii si a imbatranirii
Pacientii cu afectiuni renale au adesea anemie, o afectiune in care celulele rosii din sange sunt deformate. Deformarea impiedica celulele sanguine sa transporte suficient oxigen in tesuturile organismului, provocand oboseala. Un studiu care a urmat pacientilor care au efectuat dializa a constatat ca suplimentele au redus deformarea celulelor rosii din sange si au crescut numarul total de celule rosii din sange in 3 luni.
3) Carnitina poate ajuta la infertilitate masculina si functia sexuala
Cantitatea de carnitina din materialul seminal este direct legata de numarul si mobilitatea spermatozoizilor. Prin urmare, un aport de carnitina poate ajuta la ameliorarea infertilitatii masculine. Aceasta poate furniza mai multa energie pentru celulele spermatozoizilor si poate reduce moartea celulelor in testicule. Un studiu cu 100 de barbati infertili a aratat ca un aport de suplimente de carnitina a crescut motilitatea celulelor spermei.
Intr-un studiu de sase luni, barbati casatoriti, dar infertili au primit o doza orala de 250 mg carnitina de patru ori pe zi. Rezultatele au aratat cresterea numarului de spermatozoizi, mobilitate si concentrare cu un nivel de eficacitate similar cu cel al chirurgiei varicocelectomiei (Varicocelul este o retea de vase de sange incurcate (varice in scrot).
4) Carnitina si calitatea somnului
Riscul de respiratie a somnului este asociat cu afectarea cardiaca si metabolizarea inimii carnitinei. Desi nivelurile de carnitina sunt scazute in tesutul cardiac la cei cu insuficienta cardiaca cronica, nivelurile de carnitina ale sangelui sunt crescute din cauza scurgerilor din celulele inimii deteriorate si a metabolizarii carnitinei modificate.
Suplimentarea poate ajuta pacientii care sufera de apnee in somn obstructiva, o conditie in care respiratia se opreste in mod repetat si incepe in timpul somnului. Carnitina a contribuit la imbunatatirea cailor respiratorii pentru respiratie si imbunatatirea calitatii somnului general pentru pacienti.
Intr-un studiu al subiectilor varstnici, suplimentarea cu L-carnitina a imbunatatit simptomele tulburarilor de somn.
5) Carnitina poate fi de protectie impotriva bolilor cardiace
Carnitina si derivatii sai protejeaza functia inimii si au demonstrat beneficii in conditiile in care o inima slaba nu reuseste sa pompeze sange, glucoza si oxigen suficient pentru tesuturile organismului. Fara suficient sange si oxigen pentru a satisface nevoile organismului, poate aparea atac de cord, accident vascular cerebral si moarte.
Carnitina poate ajuta persoanele cu afectiuni cardiace prin cresterea metabolismului glucozei, cresterea fluxului sanguin, corectarea ritmului inimii anormale si reducerea toxicitatii.
Prospect Pure Nutrition USA L-Carnitina
Mod de administrare: 1-2 capsule, de 1-3 ori pe zi.
Se recomanda sa luati inainte de antrenament si pe stomacul gol.
Ce contine o portie de L-Carnitina?
O portie de L-Carnitina contine: L-Carnitina tartrate (din Carnipure) 1000 mg.
Ingrediente: L-Carnitina tartrate (din Carnipure), gelatina (capsule), agenti de eliberare (saruri de magneziu ai acizilor grasi, dioxid de siliciu).
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 45 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.