Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Pure Nutrition USA Creapure Creatina - 250 grame

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:47 ; 22 Apr, 5 vizite)
 

Beneficii Creatina de la Creapure
- Creste semnificativ forta si puterea - Refacere rapida dupa antrenamente intense - Intareste oasele - Masa musculara mai densa - Scade oboseala - Sursa importanta de energie - Foloseste grasimile ca sursa de energie - Sporeste hormonul de crestere
Creapure Creatina - 250 grame
Creatina de la Creapure® este o optiune excelenta pentru cei care doresc sa-si creasca performanta, forta si masa musculara de calitate. Creapure creatina are o calitate si o puritate extrem de ridicata, ceea ce ajuta la imbunatatirea eficacitatii sale.
Creatina este cel mai popular supliment sport disponibil astazi. Studiile arata cum creatina poate imbunatati performantele atletice, creste puterea, creste nivelul de energie si recuperarea dupa antrenamente.
Creatina poate creste semnificativ masa musculara slaba in doar cateva saptamani. Creatina are efectul minunat al super-hidratarii celulelor musculare cu apa. Imbunatateste cresterea musculaturii, facand fibrele musculare mai mari si mai puternice.
Beneficiile creatinei monohidrat
Oricine este gata sa aiba mai multa energie, construieste mai multa masa musculara mai rapid si are mai multa rezistenta ar trebui sa incerce suplimentarea cu creatina monohidrat. Apoi, oricine doreste sa fie mult mai tonificat prin cresterea masei musculare slabe si pierderea acelei cantitati suplimentare de grasime suplimentara cu creatina monohidrat.
In cele din urma, oricine este implicat in activitate fizica intensa, sufera de stres fizic si oboseala iar daca ii plac rezultatele incredibile ar trebui sa completeze cu creatina monohidrat.
Creatina micronizata are o suprafata de 20 de ori mai mare.
Zona de servicii mai mare inseamna amestecare mai usoara, mai rapida si mai completa si nu provoaca disconfort al stomacului.
Prospect
Instructiuni de utilizare: Creatina monohidrat are o multime de controverse, sustinand ca ar trebui sa fie luata inainte sau dupa antrenament cu faza de incarcare sau nu. Echipa Pure Nutrition adera la cea mai populara teza, si anume:
In primele 5 zile, luati o doza de 5 grame de patru ori pe zi. Dupa a 5-a zi, luati doua doze de 5 grame de doua ori pe zi. Luati suficienta apa si carbohidrati. Evitati cofeina!
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 103,01 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.