Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vegavero Complex Protectie Ficat 90 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:03 ; 22 Apr, 7 vizite)
 

Beneficii Complex Protectie Ficat:
• Imbunatateste sanatatea ficatului
• Protectie antioxidanta
• Ofera suport pentru ficat
• Contine proprietati de Detoxifiere
• Sursa naturala de flavonoide
Complexul nostru de protectie hepatica activ contine colina care contribuie la mentinerea functiei hepatice normale.
De ce complexul nostru pentru detoxifierea ficatului?
Problemele hepatice pot avea multe cauze, de aceea am proiectat complexul nostru pentru a contribui la functia normala a ficatului sanatoasa. Am ales cinci ingrediente si fiecare ingredient aduce o proprietate diferita la masa pentru a atinge acest obiectiv.
L-Colina: Colina este un nutrient esential implicat in procesele fiziologice esentiale. Una dintre acestea este functia hepatica. Ficatul este cheia pentru metabolismul si depozitarea colinei, dar se bazeaza pe faptul ca are o sursa. Colina contribuie la metabolizarea normala a lipidelor si la mentinerea functiei hepatice normale.
Celelalte ingrediente sunt Cicoare, Anghinare, Radacina de papadie si extract de Curcuma (bogat in curcuminoide).
Prospect Complex Protectie Ficat
Mod de administrare: Luati 2 capsule zilnic cu suficienta hrana si lichid.
Ingrediente pentru 2 capsule: Extract de radacina de chicory (Cichorium intybus L. sativum) - 350 mg, (Cynora scolymus) - 210 mg, extract de radacina de papadie (Taraxacum officinale) - 210 mg, L-Colina - 168 mg, extract de radacina de curcuma (Curcuma longa) - 140 mg din care curcuminoide - 133 mg
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 129 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.