Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Rasarit de Soare

a
Adaugat de Anonim (13:29 ; 07 Mar; expira in 19 zile, 29 vizite)
 
 

n anul 2009.
Apartamentul are o suprafata utila de 44.64mp iar cea totala este de 50,66 m², doua balcoane, compartimentare decomandata, bucataria este open space cu sufrageria. Finisajele interioare sunt de calitate medie, beneficiaza de gresie, faianta, parchet, termopan.
Zona este rezidentiala, reprezentata in prim plan de blocuri de locuinte, iar in planurile secunde de diverse spatii social-urbane si diferite institutii de invatamânt, zona zona periferica a municipiului Bucuresti, in cartierul Titan, beneficiind de acces direct la str. Liviu Rebreanu, in imediata vecinatate a Auchan Titan. Astfel, zona este deservita bine cu puncte comerciale si spatii social-urbane, acestea regasindu-se in special de-a lungul str. Liviu Rebreanu / str. Bratarii.
Accesul se realizeaza pe drumuri asfaltate de buna calitate, iar traficul auto este unul ridicat la nivelul arterelor principale (str. Liviu Rebreanu / str. Bratarii).

  • Pret 53.000 €
  • Adresa Liviu Rebreanu, Bucuresti
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj 9
  • An constructie 2009


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0754.054.641
0748.884.312
a
Liviu Rebreanu, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.