Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Melanina naturala 90 Capsule Pentru par, piele, bronz, Belle&Bio

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:39 ; 22 Apr, 3 vizite)
 

Melanina naturala beneficii
- Culoarea bronzului mult mai intensa
- Actiune antioxidanta
- Piele stralucitoare si hidratata
- Ajuta la redarea culorii firului de par
- Poate ajuta in caz de vitiligo
- Usor de administrat
Preparator si accelerator de bronzare - Melanina este un pigment prezent in mod natural in organism si implicat in mecanismele de bronzare. Urmati o cura de o luna veti primi un bronz natural.
Suplimentul nostru alimentar de Melanina pastile este alcatuit de ingredientul Melaline®, hidrolizat derivat din lana de oaie neagra naturala, bogata in melanine. Acest complex contine precursori si substante nutritive pentru a stimula bronzarea.

Celulele pielii o produc in mod natural, melanina este implicata in mecanismele de colorare a pielii si a parului. Suplimentarea pe o perioada de 30 de zile permite sa actioneze asupra melanocitelor de a sintetiza melanina ca raspuns la expunerea la UVA si UVB. Melanina apoi migreaza in keratinocite la suprafata epidermei pentru a va proteja impotriva radiatiilor.
Un bronz este rezultatul unei reactii de protectie a pielii. Un aport suplimentar de melanina face posibila pentru a pregati pielea la soare si de a accelera aparitia unei pigmentari mai intense. Astfel, tratamentul de 1 luna de zile din surse regenerabile, suplimentul nostru alimentar de Melanina va va permite sa va pregateasca pielea pentru expunerea la soare si de a accelera bronzul!
O doza de 500 mg / zi din acest complex bioactiv timp de 10 zile creste cantitatea de melanine prezenta pe suprafata epidermei. Dupa o vindecare de 30 de zile, bronzul tau este mai intens. In plus, puterea sa antioxidanta ajuta la protejarea si lupta impotriva radicalilor liberi responsabili de imbatranirea pielii.
Un remediu al suplimentului nostru alimentar melanin va va permite sa va pregatiti si sa va accelerati bronzul!
Melanina este un pigment natural prezent la nivel celular si responsabil pentru colorarea pielii. Este produsa de corp, printr-un mecanism de protectie, in timpul expunerii la soare. O crestere a cantitatii de melanina provoaca apoi o pigmentare mai inchisa.
Cauze ale decolorarii parului 
Parul este de 97% keratina. Aceasta proteina este fibroasa, rigida, atat foarte rezistenta, cat si foarte flexibila. Este o proteina insolubila. Acesta se gaseste in principal in pielea noastra, precum si in alte fragmente, cum ar fi unghiile si parul. Misiunea sa este de a proteja parul de agresiuni externe.
Keratina exista in doua forme: keratina alfa si keratina beta. Dar numai keratina alfa este prezenta la om. Beta-keratina este prezenta predominant in reptile si pasari si este semnificativ mai rezistenta decat alfa. Keratinul este produs de keratinocitele din stratul adanc al epidermei. Aceasta provine din depozitarea celulelor keratinocite moarte care se intaresc, keratinizarii si care se ridica de-a lungul foliculului de par pentru a forma un par pe suprafata epidermei. Melanocitele sunt celule la baza epidermei. Ei sintetizeaza pigmentii, numiti melani, in organele numite melanozomi. Melanina pentru par este un polimer care da culoare pielii, retinei oculare si parului. Este o protectie impotriva radiatiilor UV de la soare. Melanozomii sunt granule pigmentate bogate in melanine.
Melanocitele vin in contact cu keratinocitele. Fiecare melanocit este in contact cu aproximativ 40 de keratinocite carora le transfera melanozomii si, prin urmare, melanina. Prin urmare, colorarea pielii si a parului se datoreaza doua tipuri de celule: melanocite producatoare de melanina si keratinocite, celule receptor si acumulatori de melanina.

Cauze vitiligo
Pielea nu are culoarea sa caracteristica pentru ca si-a pierdut melanina. Din anumite motive, celulele care formeaza pigmenti cunoscute ca melanocite au fost distruse. Nu stim exact de ce se intampla acest lucru. S-ar putea sa fie o conditie autoimuna, in cazul in care apararea corpului dumneavoastra va va intoarce celulele in loc sa atace germenii invadatori. Desi vitiligo afecteaza toate rasele in mod egal, este mai vizibil in cazul persoanelor cu piele intunecata.
Melanina prospect
Melanine Mod administrare: 4 capsule pe zi.
Compozitie:




Ingrediente


4 gelule


Activ pentru 4 gelule






Agent de ingrosare: maltodextrina






Cheratina hidrolizata dozata la 0,5% de Melanina.


500 mg


2,5 mg melanina




Capsula din gelatina clorofila naturala






Dioxid de siliciu, saruri de magneziu de acizi grasi de origine vegetala: Agenti antiaglomeranti






Melanina contraindicatii
-          Se recomanda sa nu se depaseasca doza zilnica recomandata.
-          Utilizarea acestui supliment alimentar nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos.
-          Nu lasati la indemana copiilor.
-          A se tine departe de lumina si umiditate.

  • Pret 139,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.