Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Belle&Bio Circulation+ 120 Capsule, Picioare grele, tonic venos

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:39 ; 22 Apr, 3 vizite)
 

Beneficii Circulation+
• Tonic venos
• Ajuta in cazul picioarelor grele si obosite
• Ajuta circulatia sangelui
• Complex din plante active
• Imbunatateste circulatia sanguina
Circulation+ este un supliment perfect pentru persoanele cu probleme de circulatie sangvina. Acesta combina sustante active pentru a propune un complex de plante care actioneaza asupra circulatiei. Circulation+ actioneaza din interior pentru o actiune durabila. Este posibil sa utilizati Geluri sau creme de revigorare pentru a adauga o actiune externa si pentru a avea un efect pe termen scurt.
Beneficiile Circulation+
Substantele active continute in complexul Circulation+ sunt plante si extracte din agricultura ecologica. Acestea sunt adesea folosite in suplimentele alimentare care actioneaza asupra circulatiei. Proprietatile lor sunt complementare, deci este interesant sa le asociem in acelasi produs. Prima planta este castanul salbatic, un copac inalt cu flori roz si frunze de palmier. Are fructe inedabile, inconjurat de o cocosa spinoasa. Confuzia este adesea facuta intre castan si castan salbatic, vorbind necorespunzator de maro pentru a desemna fructele comestibile. Castanul salbatic este totusi interesant pentru beneficiile sale pe circulatie, permitand mentinerea unei circulatii venoase bune in picioare. Semintele sale care sunt folosite, bogate in ingrediente active, care contin in special aescine. Este o molecula de saponina responsabila de proprietatile castanului. In plus fata de castanul salbatic, Circulation+ contine si Extract de vita de vie rosie si Hamamelis. Witch Hazel este o planta medicinala foarte prezenta in America, folosita pentru a face apa cu suplimente alimentare cu frunze. In timp ce micul Holly este nativ al Mediteranei, rizomii acestuia contin ingrediente active responsabile de proprietatile plantei. Ultimul element al produsului Circulation+ este strugurii, dozati in oligoproantcianidina. Aceste molecule sunt flavonoide cunoscute pentru proprietatile lor. Ele sunt prezente in mai multe plante, mai mult sau mai putin. Astfel, formulat pentru a va aduce corpul substnte active pentru o actiune completa, Circulation+ ajuta la mentinerea unei bune circulatii a sangelui.
Prospect Circulation+
Mod administrare: Luati 4 capsule zilnic dimineata si seara, de preferinta cu mesele.
Se recomanda o cura de 1 luna.
Compozitie: 



Ingrediente
Pentru 4 capsule (mg)
Substanta activa pentru 4 capsule (mg)




Chiparos - Cupressus sempervirens L.
600 mg
 


Capsula (gelatina de origine bovina)
 
 


Extract vita de vie rosie cu 5% polifenoli - Vitis vinifera L.
200 mg
10mg polifenoli


Hamamelis - Witch Hazel - Hamamelis virginiana
200 mg
 


Antiagglomerant : Sels de magnesium d'acides gras




Extract de castan salbatic 20% aescina - Aesculus hippocastanum L.
40 mg
8 mg aescina



ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 49,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.