Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Nopal Bio 120 Capsule, Reduce senzatia de foame, regleaza glicemia, Belle&Bio

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:48 ; 22 Apr, 4 vizite)
 

Nopal Bio 120 tablete
Nopal Bio beneficii
• Reduce senzatia de foame
• Antioxidant
• Lupta impotriva inflamatiei
• Reduce colesterolul
• Diabet - scade glucoza din sange
Cactusul Nopal are numele de Opuntia ficus-indica si se intalneste cel mai des in America pe marginea drumurilor in desert si in Mexic. Se foloseste in bucataria Mexicana iar in constructii este utilizat pentru intarirea ipsosului. In America era considerat printre indigeni ca o planta medicinala. O popularitate mai mare a capatat in SUA in ultimii ani din cauza beneficiilor aduse sanatatii umane.
Fructele si tulpina de Nopal contine 8 flavonoide care au proprietati antioxidante. Mai contine Vitamina C care contribuie la scaderea stresului oxidativ asupra corpului.
Are un efect puternic de inhibator impotriva migrarii leucocitelor, fiind un proces important in dezvoltarea bolilor inflamatorii.
Un studiu realizat pe efectele Nopalului asupra persoanelor cu diabet a ajuns la concluzia ca valorle de glucoza din sange au scazut cu aproape 18%.
Nopal Cactus absoarbe aproximativ 50X din greutatea sa uscata atunci cand ajunge in stomac oferind o senzatie imediata de satul si reducere a foamei. Spre deosebire de alte produse dietetice care pot stimula artificial metabolismul, oferind un soc de cafeina cum ar fi dureri de cap in schimb Nopal actioneaza natural ca un burete - absorbant.
Efectul de absorbant la nivelul stomacului sunt temporare si care permit o eliberare lenta a apei si zaharurilor, astfel reduce absorbtia imediata a zaharurilor in sange. Bogat in fibre insolubile fac ca tranzitul intestinal sa transporte de-a lungul colonului toate deseurile din intestine.

Beneficii Nopal
Datorita efectelor sale benefice, preparatul este un supliment alimentar care poate fi utilizat in mai multe scopuri. Unul din efectele sale pozitive este ca  mintite controlul greutatii corporale si scadedin greutate, el creste senzatiade satietate, inhibarea apetitului si minimizeaza obiceiul de supraalimentare sau de a lua gustari frecvente.
Nopalul reduce riscul de formare a celulitei (adica inflamarea tesutului conjunctiv lax). 
Un studiu recent a demonstrat ca Nopal ar putea bloca procesul inflamator, minimizeaza boala inflamatorie, care incheie inflamatia cronica.
Nopal este un antioxidant puternic, incetineste imbatranirea prin legarea cu radicalii liberi si astfel ameliorand bolile debilitante.
Consumul produsului cu continut de Nopal ajuta la mentinerea sanatatii si a homeostaziei (echilibrul intern al organismului).Datorita continutului de fibre vegetale, Nopalul reduce colesterolemia, trigliceridemia si normalizeaza glicemia.
Studiile arata casuplimentul de nopal poate reduce nivelul zaharului din sange, cu aproape 20%. Oamenii care consuma Nopal dimineata, au un nivel scazut de glugoza in sange.
Nopal este un bun agent de curatare a ficatului si elimina, de asemenea, toxinele din organism, stimularea ulterior a sistemului imunitar.
Nopalul are urmtoarele efecte pozitive demonstrate stiintific:
- Activeaza procesele metabolice- Regleaza functiile gastrointestinale- Curata colonul- Normalizeaza frecventa eliminarii si a consistentei materiilor fecale- Leaga sarurile de acizii biliari- Imbunatateste functiile ficatului- Reduce retentia lichidelor in tesuturi- Detoxifica organismul- Reglareaza glicemia- Regleaza colesterolului si trigliceridelor in sange- Efect antioxidant- Reduce celulita- Regleaza greutatea corporala
Compozitie Nopal Extract
Nopalul sau se mai numeste 'para cu tepi' este un cactus care se gaseste in desertdin Mexic si Statele Unite ale Americii,dar poate fi intalnit si in Insulele Canare, face parte din familia de cactusi Opuntiasi are niste flori minunate.
Acest cactus este bogatainvitaminaB1, B2, B3,C, in minerale,cum ar fi: potasiu si calciu si in fibre vegetale. Este o sursa de proteine usor digerabile si de bioflavonoide.
Aceasta planta contine 17 tipuri de aminoacizi, din care 8 sunt esentiali. Componentii enumerati mai sus influenteaza pozitiv metabolismul si digestia. Un metabolism normal are un efect benefic si asupra greutatii corporale si scade riscul de aparitie a celulitei.
Fibrele vegetale din cactus scad pofta de mancare, provoaca senzatia de satietate, ce ajuta la reglarea apetitului.
O portie de 3,5 uncii de cactus nopal ofera 164 ml de calciu, 52 ml de magneziu si 257 ml de potasiu. Acelasi servire prevede, de asemenea o cantitate mare de vitamina A, pana la 2 gr de proteine si 6 grame de fibre.O mare parte din aceste fibre sunt solubile, inclusiv mucilagii, care reduc inflamatia la nivelul tractului digestiv, si pectina, care pot ajuta la scaderea nivelului colesterolului. Nopal consine, de asemenea, 24 de molecule de pigment diferite, cunoscut sub numele de betalains, care ofera beneficii antioxidante semnificative.
Preparatul care contine tulpina uscata de nopal este bogata in vitamine, minerale si fibre. Este un supliment alimentar deosebit, datorita faptului ca pe langa efectul care regleaza  metabolismul mai contine si substante nutritive utile organismului.
Este o parte a dietei in culturile mexicane si mexican-americane. Numai planta tanara este mancata, plante mai vechi sunt prea dure.
Ca supliment, Nopal este disponibil in extract lichid, pudra sau sub forma de capsule. 
Nopal Efecte secundare
Nopal este considerat ca fiind sigur, fara interactiuni medicamentoase raportate. Cu toate acestea, unii oameni au o usoara iritatie a pielii de la Nopal.
In cantitati mari poate provoca unele reactii adverse, inclusiv diaree usoara, greata, balonare si dureri de cap.
Nu exista suficiente informatii  cu privire la siguranta de a lua Nopal daca sunteti gravida sau alaptati.Pentru a fi in siguranta,incercati sa evitati utilizarea lui.
Extractul de nopal ar putea afecta nivelul zaharului din sange, ceea ce face controlul glicemiei dificil in timpul si dupa interventia chirurgicala. Incercati sa nu  utilizati extractulcel putin 2 saptamani inainte de o interventie chirurgicala programata.
Oricine cu o alergie sau sensibilitate la nopal nu ar trebui sa-lconsume  si nici sa nu foloseasca extracte din plante. Acest lucru poate provoca inflamatii nazale sau astm. Cu toate ca multe reactii alergice intra in sfera de suparari, orice alergie poate pune viata in pericol.
Nopal nu ar trebui sa fie luat cu medicamente utilizate pentru reglarea zaharului din sange la pacientii cu diabet zaharat, inclusiv gliburidul medicamente. Atunci cand Nopal este utilizat cu aceste medicamente, zaharul din sange poate scadea excesiv.
Nopal Bio prospect
Mod administrare: Luati 6 comprimate pe zi, ca si o cura de 1 luna inainte de masa, raspandite pe tot parcursul zilei.
In afara de cure, puteti lua si 6 comprimate in timpul unei mese bogate.
Compozitie: 



Ingrediente
Pentru 6 comprimate (mg)




Fruct de cactus / Nopal* - Opuntia ficus-indica

2400 mg



Antiagglomerant : Talc
 


Maltodextrine*
 


Antiagglomerant : Carbonate de Calcium
 




Nopal Bio Contraindicatii: Nopal poate provoca unele efecte secundare, inclusiv diaree usoara, greata, frecventa de scaune, balonare si dureri de cap. nu este recomandat copiilor si femeilor gravide.

  • Pret 73,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.