Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Swanson Triphala, 500mg 100 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:31 ; 22 Apr, 2 vizite)
 

Beneficii Triphala


-         va poate ajuta sa pierdeti in greutate,


-         poate reduce inflamatia din organism,


-         poate proteja de problemele dentare,
-     poate imbunatati calitatea pielii,


-         poate reduce stresul si anxietatea,


-         poate fi folosit ca laxativ natural.



 
Cand vorbim despre Ayurveda, sistemul medicinal traditional indian, Triphala este un amestec de plante care este intotdeauna mentionat datorita proprietatilor sale puternice. Preparatul din plante a fost folosit in Ayurveda pentru a influenta diferite remedii de peste 1.000 de ani. Si acum, datorita beneficiilor sale puternice pentru sanatate, a devenit din ce in ce mai popular in intreaga lume. Poate fi consumat sub forma de pudra sau suplimente pentru a ameliora mai multe afectiuni, de la probleme de stomac pana la carii dentare. In plus, se crede ca promoveaza longevitatea si imbunatateste sanatatea generala.


 
Ce este Triphala?


Cuvantul Triphala este format din doua cuvinte - tri + phala - care inseamna trei fructe. Este numit astfel deoarece amestecul de plante este format din trei fructe uscate originare din India si anume - agrisa indiana (Emblica Officinalis), myrobalan negru (Terminalia chebula) si Haritaki (Terminalia chebula).

Triphala este considerat un medicament pe baza de plante, adica este format din mai multe plante medicinale diferite. In medicamentele ayurvedice, formularile polierbale sunt populare deoarece se crede ca combinarea ierburilor sinergice are ca rezultat cresterea efectelor si beneficiilor terapeutice.


 
Cele trei fructe din Triphala


Triphala este un amestec de trei fructe uscate din urmatoarele trei plante originare din India:


 
Agrisa indiana: Cunoscuta si sub denumirea de amla, agrisa indiana este bogata in antioxidanti, vitamina C, aminoacizi si compusi precum fenoli, taninuri, acid phyllembelic, rutina, curcuminoizi si emblicol. Acest fruct poate ajuta la eliminarea toxinelor din organism, la reglarea sanatatii pancreasului, la gestionarea nivelului de colesterol si la mentinerea oaselor puternice.

Mirobalan negru: Mirobalanul negru, cunoscut si sub numele de bibhitaki sau myrobalan negru, ajuta la reglarea nivelului de colesterol si mentine muschii si oasele sanatoase si puternice. Este plin de substante nutritive precum taninuri, acid elagic, acid galic, lignani si flavonoide.

Haritaki: Haritaki este un fruct in forma de nuca, care este plin de antioxidanti si proprietati antiinflamatorii. Este incarcat cu substante fitochimice precum terpene, polifenoli, antociani si flavonoide. Aceasta planta este folosita in mod popular in medicina ayurvedica pentru a trata problemele digestive precum constipatia.


 
Beneficii pentru sanatate


Va poate ajuta sa pierdeti in greutate


Triphala este un puternic detoxifiant. Ajuta la eliminarea toxinelor din stomac, intestinul subtire si intestinul gros. Amestecul actioneaza si ca un toner pentru colon si ajuta la intarirea si tonifierea tesuturilor colonului, care mentin sistemul digestiv sanatos. Un sistem digestiv sanatos accelereaza procesul de digestie, ajuta la ameliorarea constipatiei si va ajuta sa va gestionati greutatea.

Poate reduce inflamatia din organism


Triphala contine cativa antioxidanti care indeplinesc functii de protectie in organism. Este incarcat cu compusi precum flavonoidele, polifenolii, taninurile si saponinele care pot ajuta la diminuarea stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi si va pot reduce bolile cronice.

Poate proteja de problemele dentare


Triphala are proprietati antimicrobiene si antiinflamatorii care te pot proteja de mai multe probleme dentare. Poate minimiza formarea placii, cariile si gingivita. Conform cercetarilor clinice, clatirea cu apa de gura Triphala poate ameliora infectia cu placi si fungi. Proprietatile sale antioxidante pot ameliora, de asemenea, ranile bucale.

Poate imbunatati calitatea pielii


Pe langa faptul ca il ingereaza, unii oameni aplica si Triphala tropical pe piele. Se crede ca proprietatile sale antiinflamatorii si antioxidante pot ajuta la diminuarea anumitor probleme ale pielii si la protejarea celulelor pielii. Potrivit unui studiu, aplicarea pastei Triphala pe piele poate ajuta la reconstruirea proteinelor pielii, la retinerea umiditatii pielii, la cresterea formarii de colagen si la recuperarea rapida a ranilor.

Poate reduce stresul si anxietatea


Luarea amestecului dintre cele trei fructe din plante ar putea fi, de asemenea, eficienta pentru sanatatea ta mintala. Mai multe studii demonstreaza ca administrarea de Triphala va poate proteja impotriva stresului si va poate ajuta corpul sa faca fata acestuia. Un alt studiu a aratat ca amestecul poate ajuta la inversarea unor probleme de comportament cauzate de stres.

Poate fi folosit ca laxativ natural


Triphala a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru dimininuarea problemelor legate de stomac. Actioneaza ca un laxativ natural si poate imbunatati simptomele de constipatie, dureri abdominale, flatulenta si poate imbunatati frecventa si consistenta miscarilor intestinale.


 
Efecte secundare ale aparitiei Triphala


Triphala este un medicament pe baza de plante care este sigur pentru consum si are rareori efecte secundare. Dar unii oameni pot experimenta o reactie dupa ce il consuma. Consumul de Triphala in exces poate duce la diaree si disconfort abdominal. Chiar si femeile insarcinate si care alapteaza ar trebui sa aiba grija cand consuma acest medicament pe baza de plante. Ar trebui sa-si consulte mai intai medicul pentru a evita orice complicatii. Daca luati medicamente pentru subtierea sangelui, evitati acest amestec ca agrisa indiana, una dintre componentele principale ale Triphala poate creste riscul de sangerare si vanatai.


 
Prospect Triphala
Portie de servire- 2 capsule
Portii in flacon- 50
Informatii nutritionale/ 1 capsula
Triphala (fructe de Emblica officinalis, Terminalia chebula si Terminalia bellerica)- 500 mg* (*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita)
Alte ingrediente- gelatina, poate contine silice si stearat de magneziu.
Mod de administrare: ca un supliment alimentar, luati 2 capsule de pana la 3 ori pe zi cu apa.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 49 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.