Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  OstroVit Pharma Flex Aid 60 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:55 ; 29 Apr, 1 vizita)
 

Beneficii OstroVit Pharma Flex Aid

-          este un complex de ingrediente eficiente

-          ajuta la intarirea articulatiilor, tendoanelor, cartilajelor si ligamentelor

-          contribuie la regenerarea dupa leziuni si leziuni

-          protectia zilnica a articulatiilor

-           potrivit pentru varstnici si sportivi

-          sustine constructia tendoanelor, ligamentelor si muschilor

-          contribuie la sinteza colagenului si a tesutului conjunctiv

-          imbunatateste in mod clar functionarea sistemului nostru osos (creste flexibilitatea articulatiilor)


 

OstroVit Pharma Flex Aid este suplimentul alimentar de cea mai inalta calitate in capsule HPMC (hidroxipropil metilceluloza), care contine un complex de ingrediente care vizeaza regenerarea, protectia bunei functionari a sistemului nostru osos si articular. Linia Pharma este cel mai recent „bebe" al OstroVit, care pune in primul rand calitatea materiilor prime, diligenta productiei farmaceutice si toate componentele datorita carora este creat suplimentul. OstroVit Pharma sunt suplimente absolut de elita pentru consumatorii care stiu ce este cel mai important pentru ei.


 
OstroVit Pharma Flex Aid - protectia sistemului osteoarticular


Sulfatul de condroitina (condroitina) - este un compus chimic care apartine mucopolizaharidelor. Consta din reziduuri de acid glucuronic si N-acetilgalactozamina. Aceasta substanta este endogena, deci este produsa de corpul nostru. Locul principal al aparitiei sale este cartilajul articular. Condroitina sub forma de sulfat este cea mai eficienta. Aceasta relatie este foarte importanta deoarece ajuta la eliminarea senzatiei de frecare dintre suprafetele articulare. In plus, condroitina sustine in mod natural productia de lichid sinovial, care este responsabil pentru buna functionare a articulatiilor. Drept urmare, structura lor nu este deteriorata, iar calitatea traficului este inca la nivelul corect.


 
Sulfat de glucozamina 2KCL (Glucozamina)- este o substanta care constituie blocurile de constructie ale compusilor gasiti in cartilajul articular. In perioadele de efort fizic crescut, incarcare articulara mai mare, supraponderalitate si la batranete, organismul produce mai putina glucozamina decat are nevoie. Lipsa acestei substante inseamna ca articulatiile nu isi fac treaba corect. Furnizarea organismului cu o sursa adecvata de glucozamina sustine cartilajul articular.


 
Vitamina D3, adica vitamina soarelui - creste mineralizarea oaselor si a dintilor, ajuta la buna functionare a muschilor si a sistemului imunitar.


 
Metilsulfonilmetan MSM - sau metilsulfonilmetan este un compus organic al sulfului. La fel ca glucozamina, este adesea recomandata pentru probleme articulare. In plus, sulful participa si la sinteza colagenului si a keratinei. Aceste substante sunt necesare pentru mentinerea parului, pielii si unghiilor puternice si sanatoase.


 
Colagenul hidrolizat – este o proteina care se gaseste in corpul nostru in practic toate tesuturile. Ne formeaza tendoanele, pielea, articulatiile si oasele. Este responsabil pentru producerea lichidului sinovial, precum si pentru elasticitatea si duritatea cartilajului, hidratarea pielii si reinnoirea corecta a epidermei. Afecteaza coeziunea, rezistenta si elasticitatea tesutului conjunctiv. De asemenea, are capacitatea unica de a lega apa, datorita careia pielea isi mentine fermitatea, elasticitatea si tensiunea corespunzatoare.


 
Extract de oleorezina de tamaie (65% acid boswellic) - un extract obtinut din arborele de tamaie din teritoriile Indiei. Rasina indiana a fost folosita in Ayurveda cu mii de ani in urma pentru a ameliora artrita, osteoartrita, durerile articulare si ca panaceu cu efecte antiinflamatorii pleiotrope.


 

Extract de radacina de ghimbir (5% gingeroli) – este un condiment larg cunoscut in intreaga lume, care contine mai multe ingrediente cu proprietati antivirale, motiv pentru care ghimbirul este folosit de ani de zile ca una dintre metodele casnice de ameliorare a racelilor si infectiilor. Proprietatile sale bactericide si antiinflamatorii inseamna ca poate fi folosit ca adjuvant in ameliorarea racelilor si gripei. Ghimbirul are si proprietati dezinfectante. Efectul puternic de incalzire al ghimbirului poate fi folosit pentru a raci corpul.


 
Acidul hialuronic este cel mai adesea asociat cu produsele cosmetice pentru ingrijirea corpului, produsele cosmetice de intinerire si ca agent anti-imbatranire. Datorita proprietatilor sale, acidul hialuronic poate creste elasticitatea pielii, ceea ce ne poate proteja de vergeturile nedorite care strica efectul vizual al siluetei noastre. Suplimentarea orala cu acid hialuronic creste nivelul acestuia in pielea noastra, datorita caruia poate accelera recuperarea dupa leziuni, taieturi, abraziuni sau leziuni ale tesuturilor moi. Unul dintre cele mai de dorit avantaje ale acidului hialuronic in timpul suplimentarii sale este efectul sau pozitiv asupra functionarii oaselor, articulatiilor si tesutului conjunctiv.


 
Vitamina C – ajuta la producerea corecta a colagenului pentru a asigura buna functionare a vaselor de sange, oaselor, cartilajelor, gingiilor, pielii si dintilor. In plus, contribuie la mentinerea metabolismului energetic corespunzator si ajuta in plus la buna functionare a sistemului nervos si imunitar.


 
Cupru (bis-glicinat de cupru) - un element chimic intalnit frecvent in multe organisme vegetale si animale. Ca micronutrient, este esential pentru viata multor organisme, participand, printre altele, la fotosinteza si respiratie, dar unele mor chiar si la concentratii foarte scazute. Regenereaza si simuleaza cresterea epidermei, marind elasticitatea si fermitatea pielii.


 
Manganul (bisglicinat de mangan) - este un element chimic care apare in tesuturile corpului uman, adica in ficat, rinichi sau pancreas. Deficienta acestuia poate duce la deformarea oaselor, dezvoltarea osteoporozei sau inhibarea cresterii.


 
Prospect OstroVit Pharma Flex Aid

• Utilizare sugerata


Consumati 1 portie (2 capsule) pe zi, de preferinta la masa. Preparatul este destinat adultilor.

Nu depasiti doza zilnica recomandata. Suplimentul alimentar nu poate fi folosit ca inlocuitor al unei diete variate. Se recomanda o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu consumati daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul nu trebuie utilizat de catre copii, femeile insarcinate si mamele care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor mici.

Informatii nutritionale


Ingrediente

• Colagen bovin hidrolizat, sulfat de glucozamina 2KCL (Glucozamina - contine crustacee), invelis al capsulei (agent de incarcare: hidroxipropil metilceluloza), sulfat de condroitina (chondroitin), extract de oleorezina de tamaie (65% acid boswellic), extract de metilsulfonil gingeroli), vitamina C (L) -acid ascorbic), acid hialuronic (hialuronat de sodiu), mangan (diglicinat de mangan), cupru (diglicinat de cupru).

• Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), soia, arahide, alte nuci, seminte de susan, ovaz, oua, peste.


 
INFORMATII NUTRITIONALE


Greutate neta: 46 g

Portii in flacon: 30

Portia de servire: 2 capsule


 




Ingrediente active



Per 2 capsule



Doza de referinta





Hydrolyzed beef collagen



300 mg



-





Glucosamine sulfate 2KCL



125 mg



-





Chondroitin sulfate (Chondroitin)



50 mg



-





Frankincense oleoresin extract (65% boswellic acid)



50 mg



-





MSM methylsulfonylmethane



50 mg



-





Ginger root extract (5% gingerols)



50 mg



-





Vitamin C (L-ascorbic acid)



40 mg



50





Hyaluronic acid (sodium hyaluronate)



7.5 mg



-





Manganese (manganese bisglycinate)



1 mg



50





Copper (copper bisglycinate)



0.5 mg



50

  • Pret 34,99 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.