Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Swanson IRON (Fier) 18 mg - 60 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:02 ; 01 Apr, 1 vizita)
 

Beneficiile fierului


-          are concentratie mare pentru sustinere energetica

-          joaca un rol vital in furnizarea de oxigen in intregul corp

-          componenta esentiala in metabolismul acizilor grasi si producerea de energie

-          ajuta la minimizarea deficientei de fier si a anemiei cauzate de prea putin fier din organism

-          forma usor de administrat


 

Ce este fierul?


Fierul este un mineral. Majoritatea fierului din organism se gaseste in hemoglobina celulelor rosii din sange si in mioglobina celulelor musculare. Fierul este necesar pentru transportul oxigenului si dioxidului de carbon. De asemenea, are si alte roluri importante in organism.

Oamenii iau suplimente de fier pentru minimizarea nivelurilor scazute de fier (deficit de fier) ​​si a anemiei care rezulta din fier. La persoanele cu anemie prin deficit de fier, celulele rosii din sange nu pot transporta suficient oxigen in organism, deoarece nu au suficient fier. Persoanele cu aceasta afectiune se simt adesea foarte obositi.

Fierul este, de asemenea, utilizat pentru imbunatatirea performantei atletice si a problemelor de invatare si pentru ameliorarea tulburarii de deficit de atentie-hiperactivitate (ADHD), a sindromului picioarelor nelinistite (RLS) si a aftelor. Unii oameni folosesc, de asemenea, fier pentru boala Crohn, insuficienta cardiaca, atacuri de tinere a respiratiei la copii, crestere la copii, depresie, oboseala, imbunatatirea gandirii si incapacitatea de a ramane insarcinata.

Femeile iau uneori suplimente de fier pentru a compensa fierul pierdut in perioadele menstruale abundente. Sunt de asemenea folosite alimente bogate in fier, cum ar fi carnea de porc, sunca, puiul, pestele, fasolea si in special carnea de vita.


 
Cum functioneaza?


Fierul ajuta celulele rosii din sange sa livreze oxigen din plamani catre celulele din tot corpul. Odata ce oxigenul este livrat, fierul ajuta apoi celulele rosii din sange sa transporte deseurile de dioxid de carbon inapoi la plamani pentru a fi expirate. Fierul joaca, de asemenea, un rol in multe reactii chimice importante din organism.


 
Eficient pentru...


•Deficienta de fier. Luarea suplimentelor de fier este eficienta pentru ameliorarea deficientei de fier si a anemiei cauzate de prea putin fier din organism.

• Deficit de fier in timpul sarcinii. Luarea de fier poate reduce riscul de anemie cauzata de prea putin fier in organism atunci cand este administrat de femeile insarcinate.


 

Posibil eficient pentru...


• Tuse cauzata de inhibitorii ECA. Medicamentele utilizate pentru hipertensiune arteriala numite inhibitori ECA pot provoca uneori tuse ca efect secundar. Unele cercetari arata ca administrarea unui supliment de fier ar putea reduce acest efect secundar. Medicamentele inhibitoare ale ECA includ captopril (Capoten), enalapril (Vasotec), lisinopril (Prinivil, Zestril) si multe altele.

• Imbunatatirea gandirii. Luarea de fier ar putea ajuta la imbunatatirea gandirii, invatarii si memoriei la copiii cu niveluri scazute de fier. Un studiu timpuriu sugereaza ca administrarea de fier ar putea imbunatati atentia la adolescentele cu statut necunoscut de fier.

•Insuficienta cardiaca. Pana la 20% dintre persoanele care au insuficienta cardiaca au, de asemenea, niveluri scazute de fier in organism. Unele cercetari arata ca administrarea de fier intravenos poate imbunatati simptomele insuficientei cardiace. Inca nu se stie daca administrarea unui supliment de fier pe cale orala ar ajuta.

• Sindromul picioarelor nelinistite (RLS). Cercetarile arata ca administrarea de fier pe cale orala scade simptomele RLS, cum ar fi disconfortul la picioare si problemele de somn. De fapt, administrarea de fier pentru ameliorarea simptomelor este recomandata persoanelor cu RLS si niveluri scazute de fier. Unele persoane cu RLS au, de asemenea, simptome imbunatatite dupa ce li s-a injectat fier in vena (prin IV). Dar este prea devreme sa stim daca toate formele de fier functioneaza atunci cand sunt administrate prin IV.


 
Prospect fier


Informatii nutritionale


Marimea portiei- 1 capsula






Cantitate/capsula



% DZR







Fier (din ferrous fumarate)



18 mg



100%






 

Alte ingrediente: faina de orez, gelatina, tarate de orez.


Utilizare recomandata: Ca supliment alimentar, luati o capsula pe zi cu alimente si apa.

AVERTISMENT: Supradozajul accidental de produse care contin fier este o cauza principala a otravirii fatale la copiii sub sase ani. Nu lasati acest produs la indemana copiilor. In caz de supradozaj accidental, sunati imediat un medic sau un centru de control al otravirii.

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 29 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.