Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Oemine PSO 60 capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:31 ; 29 Apr, 1 vizita)
 

Oemine PSO 60-180 capsule
Concentrat de fosfolipide omega-3 din lecitina marina pentru piele.
 
Capsulele Oemine P.S.O. contin lecitina marina concentrata asociata cu unele alge laminare. Fosfolipidele din lecitina marina sunt cele mai apropiate de cele ale corpului. Acestea sunt principalul constituent al membranelor celulare.
 
Oemine P.S.O. (Fosfolipide solubile de Omega-3) este diferit de Lecitinele vegetale, deoarece vehicul omega-3 (DHA / EPA), spre deosebire de lecitina din soia, care contine omega-6. Oemine P.S.O. contine, de asemenea, colina, fosfor si acizi grasi esentiali care sunt mai buni pentru sanatatea ta. Acest produs contine acum, de asemenea, alge marine bogate in iod.
 
Iodul din acest supliment alimentar participa la mentinerea pielii normale (in cerintele de dozare indicate).
 
Bogat in DHA / EPA ca supliment poate contribui, de asemenea, la mentinerea vederii normale si a unui echilibru cardiovascular sanatos.
 
Prospect Oemine PSO
Mod administrare:
4 capsule dimineata si seara, cu un pahar de apa, chiar inainte de mese, luate regulat timp de cel putin 6-8 luni.
Nota: Mirosul este caracteristic datorita concentratiei mari de lecitina marina.
 
Ingrediente:
lecitina marina, maltodextrina de porumb, alge marine laminaria, silica vegetala, capsula de gelatina bleumarin.
 
Compozitie 8 capsule:
Lecitina marina: 612 mg
Fosfolipide: 540 mg
Omega-3: 432 mg
DHA: 295 mg
EPA: 97.2 mg
iod organic 24 mcg (16% din DZR)
 
Precautii
In cazul in care luati medicamente, consultati medicul dvs. Nu utilizati in timpul sarcinii, fara sfatul medicului. Luand Oemine P.S.O. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
De asemenea, sfatuiti sa evite asocierea acesteia cu o dieta bogata in grasimi saturate (branza, carne de organe, mezeluri, carne grase, alimente prajite). Pentru a se evita interactiunea cu alte suplimente alimentare sau medicamente, luati oemine P.S.O. trebuie sa se afle la bordul unui profesionist in sanatate.
Acest produs nu este potrivit pentru persoanele alergice la peste, crustacee sau fructe de mare. Trebuie sa nu fie pastrate la indemana copiilor.

  • Pret 49 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.