Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Drojdie de orez rosu Bio 120 Capsule, Belle&Bio

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:44 ; 29 Apr, 2 vizite)
 

Drojdie de orez rosu beneficii
- sursa importanta de monacolina K
- contribuie la scaderea nivelului de colesterol si trigliceride
- curata vasele de placi si depuneri
- protejeaza inima
- scade riscul de accident vascular cerebral
Datorita continutului natural si bogat in monacolina K, drojdia de orez rosu actioneaza asupra sintezei de colesterol in organism. Drojdia de orez rosu este obtinuta printr-un proces de fermentatie, in care orezul este pus in contact cu o ciuperca rosie. Aceasta este originara din Asia, acolo unde culturile de orez sunt foarte mari si importante.
Drojdia de orez rosu este utilizata din cele mai vechi timpuri atat in alimentatie, ca un condiment de colorare, cat si in medicina traditionala.
Suplimentele pe baza de drojdie de orez rosu ajuta la mentinerea nivelurilor normale de colesterol in sange, datorita continutului de monacolina K. Adaugati acest supliment la dieta dvs. timp de o luna si bucurati-va de beneficiile sale asupra organismului, in special asupra nivelului de colesterol.
Un nivel optim de colesterol in sange inseamna o inima sanatoasa, o circulatie buna si risc mai mic de accident vascular cerebral.
Drojdie de orez rosu prospect
Recomandari: se poate administra impreuna cu Coenzyma Q10, pentru a spori efectul. Nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor care iau un tratament pentru reducerea lipidelor.
Drojdie orez rosu administrare: 1 capsula pe zi, a se administra seara dupa masa.
Mod de prezentare: flacon a cate 120 de capsule.




Ingrediente


Pentru o capsula



Drojdie de orez rosu bio (monakolina K - 2.5 mg)

250 mg




Agent anti-aglutinant: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu


 




Capsula de origine vegetala: HPMC (hidroxipropil metilceluloza)


 




Ingrediente de origine agricola din agricultura organica. Produse din agricultura ecologica.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 79,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.