Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Muscle Power B-Complex + Colina si Inozitol 100 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:19 ; 01 Apr, 2 vizite)
 

B Complex are o gama larga de vitamine B:Tiamina HCl (vitamina B1)Riboflavina (vitamina B2)Acid nicotinic (niacina / vitamina B3)Acid pantotenic (vitamina B5)Piridoxina HCl (vitamina B6)D-biotina (vitamina B7)Acid folic (vitamina B9)Cianocobalamina (vitamina B12)
Vitaminele B sunt o familie de compusi solubili in apa, care servesc pentru cresterea si dezvoltarea normala a celulelor. Datorita lor, muschii functioneaza, energia este schimbata, nutrientii sunt absorbiti, cresterea parului este asigurata. De asemenea, acestea joaca un rol semnificativ in formarea imunitatii.Unele vitamine B indeplinesc functii specifice. Vitaminele B6, B9 si B12 joaca un rol deosebit de important in sistemul nervos si creier. Aportul de vitamina B12 si acid folic poate imbunatati functia cognitiva, productia de energie si regenerarea tesuturilor neurale.
Complexul de vitamine B de la OstroVit este un supliment alimentar in tablete care contin vitamine din grupul B, imbogatite cu vitamina C si E. Vitaminele din grupul B sunt vitamine solubile in apa si sunt necesare pentru buna functionare a intregului nostru organism.
Prospect B Complex:Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luati 1 comprimat zilnic, de preferinta inainte de mese.Nu depasiti un comprimat pe zi.


Ingredienteper 1 tableta*VNR




Niacina
Colina
Inozitol


40 mg
26 mg
26 mg


250%
-
-



Pantothenic Acid
20 mg
333%


Paba
5 mg
-


Vitamina B6
4 mg
286%


Vitamina B2
3.4 mg
243%


Vitamina B1
3 mg
273%


Folic Acid
800 μg
400%



Vitamina B12
Biotina


12 μg
600 μg


480%
1200%



  • Pret 34,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.