Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vegavero Tribulus Terrestris, 120 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:32 ; 29 Apr, 1 vizita)
 

Beneficii Tribulus Terrestris:

• Creste in mod natural nivelul de tes-tosteron

• Ajuta la cresterea masei musculare

• Amelioreaza tulburarile sexuale

• Imbunatateste circulatia sangelui

• Imbunatateste sanatatea inimii

• Ajuta la concentrare si focusare

• Imbunatateste functia erectila

• Amelioreaza infertilitatea

• Imbunatateste libidoul natural

• Reduce zaharul din sange

 

Tribulus Terrestris este o planta mediteraneana spinoasa gasita pe tot globul, in medicina noasta traditionala ii se mai spune si coltii babei. Suplimentele Tribulus vin in forma de pastile si pulberi, la fel pot fi adaugate in diferite compozitii de pastile pentru cresterea tes-tosteronului natural, cresterea libidoului natural, cresterea masei musculare. Suplimentele contin de obicei florile si partile aeriene ale plantei.

Ca o baza in medicina naturala de mii de ani, Tribulus Terrestris este folosit de mult timp pentru a ameliora totul, de la disfunctia sexuala pana la pietre la rinichi si mai mult de cat atat. In zilele noastre, este mult mai obisnuit sa cumperi un supliment de la magazin sau online, decat sa bei radacinile coltii babei intr-un ceai sau tonic, dar nu exista nici o indoiala ca adaugarea acestei plante incredibile in dieta ta zilnica poate avea niste beneficii destul de impresionante atunci cand vine vorba de sanatatea ta.

Sunteti gata sa aflati mai multe despre Tribulus? Sa sapam si sa aruncam o privire mai atenta la acest supliment puternic si la efectele benefice pe care le are de oferit.

 

Tribulus Terrestris vs. tes-tosteron

Tes-tosteronul este un hormon important care joaca un rol-cheie in mai multe aspecte diferite ale sanatatii generale, mai ales cand vine vorba de mentinerea compozitiei corpului si de intarire a rezistentei. In timp ce Tribulus terrestris a fost initial gandit sa creasca nivelurile de tes-tosteron in organism, mai multe studii au dezvaluit de atunci aceasta afirmatie.

Acestea fiind spuse, exista unele asemanari clare intre cele doua atunci cand vine vorba de efectele lor respective asupra sanatatii. De exemplu, cum ar fi Tribulus terrestris, se crede ca te-stosteronul joaca un rol in functia sexuala, iar terapia cu test-osteron este frecvent utilizata pentru a imbunatati excitarea si satisfactia sexuala atat la barbati, cat si la femei. Tes-tosteronul este de asemenea considerat a fi implicat in sanatatea inimii, mentinand nivelurile normale ale zaharului din sange si controland inflamatia.

Cu toate acestea, un nivel mic de tes-tosteron in organism afecteaza, de asemenea, sanatatea in mai multe moduri. De fapt, unele studii arata ca terapia cu tes-tosteron ar putea fi benefica pentru pierderea in greutate, formarea de masa musculara si sanatatea osoasa. Reduce nivelele de stres, cresterea activitatii fizice si consumarea unei alimentatii calde, bine proportionate, cu o multime de alimente bogate in zinc sunt doar cateva modalitati simple de a creste nivelul tes-tosteronului in mod natural.

Tribulus ca si supliment alimentar este un puternic afrodiziac, iar 1000 sau 2000 mg de tribulus pe zi ajuta organismul sa produca mai mult tes-tosteron natural. Cresterea a hormonului masculin tes-tosteron este datorita extractului de tribulus care creste nivelul de hormon luteinizat.


 
PROSPECT


Ingrediente: extract de fructe de Tribulus terrestris cu 9% saponine, invelis de capsula (hidroxipropil metilceluloza).

Mod de administrare: Luati 3 capsule pe zi, cu o cantitate suficienta de alimente si lichide.

CANTITATE/ PORTIE


-          extract de fructe de Tribulus terrestris - 1800 mg*


-          din care saponine 9% - 1620 mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 117 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.