Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Swanson St. John's Wort - Sunatoare 375mg 120 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:50 ; 29 Apr, 1 vizita)
 

Beneficii St. John's Wort (Sunatoare)
- ofera o stare de relaxare, buna dispozitie si liniste interioara
- ajuta in mentinerea si restabilirea echilibrului emotional
- ajuta in caz de stres
- calmeaza nervii
- amelioreaza tulburarile de dispozitie
Sunatoarea este o planta perena ce se gaseste in zone uscate, insorite si creste pana la 90 cm. Planta are puternice proprietati calmante si relaxante, devenind una din cele mai populare remedii naturiste pentru ameliorarea dezechilibrelor emotionale.
Sunatoarea este cunoscuta pentru efectele sale antidepresive fiind considerata o planta magica ce ne ofera o stare de bine si insenineaza mintea.  Aceasta este utilizata de mai bine de 2500 de ani pentru a ameliora melancolia, tulburarile de somn si de dezpozitie. De asemenea, este benefica daca doriti sa renuntati la fumat si accelereaza refacerea ranilor, avand efect calmant.
Sunatoarea contine uleiuri volatile, flavonoide, hiperina, acizi organici (cafeic, clorogenic), taninuri, derivati antracenici (hipericina, pseudohipericina), rezine, colina, betacaroten, fitoncide. Datorita prezentei acidului clorogenic, hipericinei si pseudohipericinei sunatoarea are actiune antiseptica, antiinflamatorie, decongestiva, dezinfectanta, astringenta, antidiareica, cicatrizanta.
Datorita substantelor amare are actiune colagoga, stimulenta a digestiei, scade aciditatea gastrica, flavonozidele au actiune vasodilatatoare, hipotensiva, ajuta la eliminarea surplusului de apa din organism, iar datorita uleiurilor volatile si a colinei are actiune calmanta si  sedativa asupra sistemului nervos.
Sunatoarea este recomandata in afectiuni digestive (gastrite hiperacide, ulcer gatro-duodenal, enterocolite, dischinezii biliare, hepatite), retentie hidrica (edeme, ascita),hipertensiune arteriala de cauza nervoasa, distonii neurovegetative, agitatie psihomotorie, atacuri de panica, stari depresive, irascibilitate, insomnie, tulburari nervoase de menopauza.
Prospect St. John's Wort
Mod de administrare: Ca supliment alimentar, 1 capsula de 2/zi
Compozitie: 375 mg Sunatoare - St. John's Wort/capsula
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 39,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.