Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  OstroVit Grape Seed Extract 50 g (Extract de samburi de struguri)

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:53 ; 13 Mai, 0 vizite)
 

Beneficii Extract din samburi de struguri


-         promoveaza sanatatea generala in fiecare portie


-         antioxidant foarte puternic


-         regleaza bataile inimii


-         scade colesterolul total


-         imbunatateste fluxul sanguin


-         usor de administrat



 

Extract din samburi de struguri OstroVit 50 g


OstroVit Grape Seed Extract este un supliment alimentar sub forma de pulbere si care contine extract de samburi de struguri (Vitis vinifera L.), standardizat pentru 95% proantocianidine (PAC), care asigura un continut ridicat de polifenoli care promoveaza sanatatea in fiecare portie. Acest extract va fi de interes pentru oricine cauta suplimentul bogat in antioxidanti. Proprietatile sale antioxidante vor fi utile dupa un antrenament intens care provoaca aparitia radicalilor liberi in muschii tai, afectandu-ti astfel sanatatea. O doza de supliment dupa un antrenament va ajuta sa reduceti stresul oxidativ din organism si sa va regenerati mai repede.


 
Cum se utilizeaza extractul de seminte de struguri OstroVit?


Hipertensiunea arteriala nu este nimic placut. De regula, rezulta dureri de cap sau vertij, transpiratie crescuta a pielii, batai neregulate ale inimii, insomnie, inrosire a fetei, scaderea capacitatii fizice si mentale, precum si bufeuri. Extractul din seminte de struguri luat in mod regulat poate prezenta proprietati de scadere a tensiunii arteriale.

Puteti folosi extractul si daca faceti sport sau faceti alte forme de activitate fizica. Fluxul sanguin sporit prin muschi va permite sa le furnizati cu succes nutrienti, precum si sa eliminati si sa neutralizati mai rapid radicalii liberi. Datorita aportului de sange imbunatatit, veti simti asa-numita „pompa musculara" care garanteaza impresia de muschi mai mari. Extractul de seminte de struguri OstroVit poate sprijini ameliorarea umflaturilor rezultate din loviri sau alte rani suferite in timpul sportului, la locul de munca sau doar in timpul activitatilor de zi cu zi.


 
Principalele caracteristici ale extractului de seminte de struguri OstroVit


Forma standardizata a extractului din seminte de struguri inclusa in Extractul din seminte de struguri OstroVit este o multime de antioxidanti si alte ingrediente biologic active. Standardizarea continutului de proantocianidine (PAC) este o garantie ca fiecare masura de produs va furnizeaza aceeasi cantitate de ingrediente active.


 
Caracteristicile majore ale suplimentului:


ANTIOXIDANT FOARTE PUTERNIC - Suplimentul alimentar este extrem de util dupa antrenament intens si de fiecare data cand doriti sa scapati de radicalii liberi nocivi care apar in timpul infectiei.

REGLEZA BATAILE INIMII - cu extractul nostru de samburi de struguri poti avea grija de nivelul de colesterol, protejandu-te de bolile cardiovasculare.

SCADE COLESTEROLUL TOTAL - Extractul din seminte de struguri va poate ajuta sa obtineti o tensiune arteriala optima.

IMBUNATATESTE FLUXUL SANGUIN - Cresterea fluxului de sange dupa utilizarea suplimentului duce la marirea muschilor in timpul antrenamentului si sustine regenerarea si cresterea acestora.


 
Prospect Extract din samburi de struguri

Utilizare sugerata


Luati 1 portie - 300 mg (1 lingura) pe zi, la masa, beti apa. Va rugam sa utilizati paharul de masurat inclus in pachet (0,5 ml).

Avertizari


Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu utilizati produsul ca inlocuitor (inlocuitor) pentru o dieta variata. Se recomanda dieta echilibrata si stilul de viata sanatos. Nu ingerati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Produsul nu trebuie consumat atunci cand se utilizeaza sedative, somnifere, medicamente antiepileptice si nu trebuie utilizat de catre copii, femeile insarcinate si in timpul alaptarii. A nu se lasa la indemana copiilor.

Informatii nutritionale


Ingrediente


Extract de seminte de struguri (Vitis vinifera L.) standardizat pe 95% proantociandine (PAC).

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), soia, alune, alte nuci, seminte de susan, cereale care contin gluten, oua, crustacee, peste.

Greutate neta a produsului: 50 g

Portii per recipient: 166

Marimea portiei: 300 mg





Ingrediente active



Per portie





Extract de seminte de struguri, din care:



300 mg*





- proanthocyandine PAC (95%)



285 mg*





*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

  • Pret 29,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.